بیماری های حیوانات تهدیدی برای امنیت غذایی
امنیت غذایی امروزه یکی از پربحث ترین و پرچالش ترین مسائل در کشورهای مختلف است که ارکان سیاست گزار را درگیر می نماید. اما تهدیدات
انسان و حیوان از دیرباز ارتباط تنگاتنگی داشتهاند. این ارتباط گاهی باعث انتقال بیماریهای مشترک انسان و حیوانات شده است. از طرفی برخی حیوانات بخشی از زنجیره غذایی انسان هستند. لذا حفظ سلامت آنها، برای تامین غذای سالم و کافی برای انسان امری حیاتی است. همچنین حفاظت از تنوع زیستی حیوانات ضامن بقای حیات و لذا انسان است. سلامت و رفاه حیوانات جزء اساسی ایمنی مواد غذایی است. حفاظت از سلامت حیوانات و پیشگیری از بیماریهای حیوانی در خدمت حفاظت از سلامت عمومی، تولید حیوانات، امنیت غذایی و تامین غذا، اقتصاد روستایی و محیط زیست است. این محور سعی بر آگاهیافزایی و اصلاح نگرشها در زمینه ارتباط بین تنوع زیستی، رفاه و سلامت حیوانات با سلامت و بقای نسل انسان در کره زمین دارد.
دبیر محور دانشجوی دکتری تخصصی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
استاد موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
استادیار مرکز تحقیقات علوم دامی کشور
استادیارانستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری
استاد موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
عضو هیئت علمي و رئیس بخش تحقیقات زنبورعسل مؤسسه تحقیقات علوم دامي کشور
در این بخش مطالب معتبر مرتبط را در قالب های مختلفی برای مخاطبین ارایه خواهیم داد که می توانید ان را در وبلاگ رویداد هم ملاحظه بفرمایید. در این صفحه اخرین مطالب نمایش داده می شوند.
امنیت غذایی امروزه یکی از پربحث ترین و پرچالش ترین مسائل در کشورهای مختلف است که ارکان سیاست گزار را درگیر می نماید. اما تهدیدات
بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت 75 درصد از بیماری های نو پدید در بیست سال اخیر بین انسانها و حیوانات مشترک بوده است.
محرکی برای ارتقای سلامت، امنیت غذایی و تغذیه ای سالم برای انسان ها. نقش زنبور داری در کشاورزی و پایداری محیط در چیست؟
رویداد سلامت،محیط زیست و پایداری رویدادی برای روز آمدی، آشنایی با آخرین تجربیات موفق سازمانی در سطح ملی و بین المللی و فرصتی برای ارتقای ارزش برند ها خواهد بود.
سوال و یا پیام خود را بنویسین